Forum Latwe Gotowanie Strona Główna Latwe Gotowanie
jak ugotowac cos w 30 minut
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy     GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Bita śmietana.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Latwe Gotowanie Strona Główna -> RATOWANIE POTRAW
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kelnereczka
Administrator
Administrator



Dołączył: 23 Sty 2008
Posty: 33
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 13:42, 24 Sty 2008    Temat postu: Bita śmietana.

Oto sekrety dobrze ubitej śmietany:

Arrow Śmietana musi mieć co najmniej 30% tłuszczu.
Arrow Powinna być dobrze schłodzona.
Arrow Ubijamy na średnich obrotach.
Arrow Cukier dodać można w każdym momencie.
Arrow Należy zaprzestać gdy śmietana przestaje nabierać objętości. Bo zrobi nam się masło.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Latwe Gotowanie Strona Główna -> RATOWANIE POTRAW Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson (http://www.eddingschronicles.com). Stone textures by Patty Herford.
Regulamin